Woon-werkpanden

Wonen en werken combineren

Op verschillende plekken in Blok Bergstraat en Blok ’t Schriksel realiseerde Woonwenz (huur)huizen waar je wonen en werken kunt combineren. Denk daarbij aan een atelier of kantoor aan huis, maar ook aan kleine winkelruimtes mét aparte voordeur op de begane grond van je huis.

Zo beschikken de koopwoningen (Blok B ) aan de Lichtenberg en de atelierwoningen in Blok ’t Schriksel over maar liefst 4 verdiepingen. De woonkamer en keuken liggen op de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich een ruimte die eenvoudig in te richten is als kantoor of atelier. Op die manier kun je wonen en werken combineren én tegelijkertijd gescheiden houden.

Ook de huurwoningen in Blok Bergstraat bieden diverse mogelijkheden. De woningen beschikken over diverse ruimtes en grote zolders die eenvoudig als werkruimte in te richten zijn, maar enkele woningen aan de knusse Bergstraat in Blok C en D zijn extra speciaal. Deze woningen hebben een ruimte van ongeveer 14 m2 aan de straatzijde op de begane grond die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een winkeltje of galerie. De ruimte is via een aparte voordeur vanuit de Bergstraat te bereiken, maar je kunt ook via de gang van de woning in deze ruimte komen. De ruimte biedt door het hoge plafond van 3,30 meter tal van creatieve mogelijkheden.

Momenteel zijn alle woningen verhuurd / verkocht. Heb je echter interesse in werken aan huis of wil je meer informatie over de mogelijkheden, kijk dan regelmatig op www.thuisinlimburg.nl en stel tipberichten in in je persoonlijk profiel.

Een ontwikkeling van Woonwenz