Disclaimer

DISCLAIMER

Via deze website stellen de gemeente Venlo, Woonwenz en Bouwbedrijven Jongen informatie beschikbaar over de voortgang van het stadsvernieuwingsproject Q4. Wij besteden er de uiterste zorg aan om u als bezoeker voortdurend te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Komt u informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Stuur uw reactie dan naar info@q4.nl. Wij behandelen uw melding zo spoedig mogelijk en zullen indien nodig actie ondernemen.

De redactie behoudt zich het recht voor reacties te weigeren of in te korten. Over het al dan niet plaatsen van reacties wordt niet gecorrespondeerd. Het IP-adres van de afzender van een reactie wordt automatisch opgeslagen in het redactioneel systeem. Het kan worden afgestaan aan derden in het kader van een strafrechtelijk (voor)onderzoek wanneer een groot maatschappelijk belang in het geding is.

De gemeente Venlo, Woonwenz en Jongen Bouwbedrijven zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede technische storingen. Ook geven wij geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaarden met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid.

Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze site berusten bij de gemeente Venlo, Woonwenz en Jongen Bouwbedrijven.