Aan de Stadsmuur

In het blok Aan de stadsmuur realiseert Bouwbedrijven Jongen diverse koopwoningen en koopappartementen. De verkoop van 16 pakhuizen (eerste project uit deze bouwfase) is inmiddels gestart.

PAKHUIZEN AAN DE MAAS

Royaal wonen, midden in het centrum en met een uniek zicht op de maas. De zestien pakhuizen, betreffend het eerste project van de herontwikkeling van locatie ‘Aan de Stadsmuur’, maken dit mogelijk. 7 van de 16 pakhuizen zijn gelegen aan de Maaskade. De 9 overige pakhuizen zijn gelegen aan het Maasschriksel.

Gelegen tussen enerzijds de Maaskade en anderzijds het Maasschriksel worden deze ruime pakhuizen gebouwd. Op enkele minuten afstand van het bruisende centrum van Venlo kun je afstand nemen van de drukte en heerlijk tot rust komen. Een plek voor jezelf en voor je gezin, om te genieten en te ontspannen.

De pakhuizen zijn moderne herenhuizen, met karakteristieke contouren en details staan deze dicht bij het verleden. In het verleden stonden hier de stadsmuur en wachttorens. Nu kun je hier genieten van een prachtig uitzicht. Wanneer je vanuit je eigen parkeerplaats naar boven loopt kom je in de binnenplaats, met eigen privé tuin. Deze pakhuizen, aan de rand van de Maas, zijn absoluut een aanvulling voor een leefbare en bloeiende woonwijk.

Voor meer informatie en sfeerimpressies klik hier