‘T Perenhof (Schriksel)

´T Perenhof ligt op een unieke locatie in het bruisende centrum van Venlo en tegelijkertijd dicht bij de Maas. Geniet van het stadsleven, de cultuur en het groen van de perenbomen.

´T Perenhof vormt samen met het Poppodium de tweede fase van de herontwikkeling van Q4. Deze nieuwe woonwijk bestaat uit 8 stadswoningen met eigen parkeerplaatsen gelegen aan een afgesloten en rustig binnenterrein voorzien van perenbomen. De stadswoningen in ´T Perenhof zijn modern en speels opgezet met een karakteristieke uitstraling aan de buitenzijde.

`T Perenhof ligt op een unieke locatie in het bruisende centrum van Venlo en tegelijkertijd dicht bij de Maas. Leefbaarheid voor de bewoners staat in deze nieuwe woonwijk centraal. Er is ruim baan voor het moderne leven; wonen, werken en ontspannen gaan hand in hand. Een bloeiende wijk waar je met volle teugen kunt genieten van het stadsleven, de cultuur en de groene omgeving.

Voor meer informatie over de woningen in ‘T Perenhof kunt u terecht bij Hauzer & Partners.

T: 077 321 91 00
E: info@hauzerenpartners.com

DUURZAAM WONEN

Geniet optimaal in de duurzame nieuwbouwwoningen van ´T Perenhof. De afgelopen jaren zijn de prijzen voor elektriciteit en gas fors gestegen en in de toekomst zullen deze nog meer stijgen. Alle woningen zijn daarom zeer goed geïsoleerd en voorzien van allerlei energiebesparende en duurzame maatregelen. Hierdoor profiteert u van veel lagere energiekosten en draagt u ook nog een steentje bij aan een beter milieu!

VEILIGHEID EN LEEFBAARHEID

Binnen ’T Perenhof staan natuur, duurzaamheid en leefbaarheid voor de bewoners centraal. Het binnenterrein is ieder seizoen een welkome plaats om samen te komen, te ontspannen en de verandering in de natuur te ervaren. Tevens is het binnenterrein een plaats die alleen betreden kan worden door bewoners, waardoor de veiligheid optimaal blijft. Bewoners wonen samen rondom de binnenplaats, hierdoor ontstaat meer steun en hulp onderling.

ACTIVITEITEN

De zorg voor ‘T Perenhof is een ervaring op zich en draagt bij aan een grotere betrokkenheid en saamhorigheid onder de bewoners met een hogere kwaliteit van leven. Samen de mogelijkheid hebben om te zorgen voor de perenbomen brengt voor iedereen toegankelijke activiteiten met zich mee, maar is uiteraard niet verplicht. Zo kan er samen fruit worden geplukt om het vervolgens te verwerken in allerlei lekkernijen. De perfecte manier om samen meer stil te staan bij duurzaam wonen, bewuster leven en sociale activiteiten, welke natuurlijk ook leuk zijn voor de kinderen. Diegene die betrokken willen zijn bij de activiteiten rondom ´T Perenhof zullen hiervoor persoonlijk benaderd worden.