Q4

Blok Bergstraat: Blok B

Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4
6 koopwoningen Lichtenberg

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

Achter de kleurige gevels op de Lichtenberg liggen 6 ruime stadswoningen met maar liefst 4 verdiepingen. Een prachtige combinatie van moderne architectuur en de ouderwetse grandeur van Q4. Hier kun je lekker wonen én aan huis werken in de binnenstad met om de hoek de Maasboulevard en het oude centrum. Wat deze woningen bijzonder maakt is de ruimte op de begane grond, met een aangrenzende binnenpatio. Ideaal om in te richten als werkatelier, kantoortje of klein winkeltje. Ben je dol op oude herenhuizen vanwege de hoge plafonds en raampartijen, of hou je ruimtes met een loftachtige uitstraling? Dan zijn deze eigenzinnige stadspanden met hun extra hoge plafonds van 3.30 m echt je van het.

De ruimtes op de begane grond van de woningen zijn circa 16 m2 en hebben een draaideur naar een semi-overdekte, volledig betegelde patio van zo’n 20 m2. Bijna alle woningen hebben een inpandige fietsenberging die via de achterpoort én via de woning bereikbaar is.

Op de eerste verdieping vind je de woonkamer met open keuken van circa 30m2, een toilet en een bergruimte. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers en een lekker ruime badkamer die geheel betegeld is, voorzien van douche en wastafel en een aansluiting voor een 2e toilet. Van de zolder die met een vaste trap bereikbaar is, kun je een mooie extra slaapkamer of hobbyruimte maken. Op zolder bevinden zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger, cv-installatie en energiezuinige WTW-unit.

Bijzonder is dat de ruime koopwoningen zeer scherp geprijsd zijn, waardoor het ideale starterswoningen zijn voor jonge mensen die bijvoorbeeld wonen en werken willen combineren. Ook voor gezinnen met kinderen zijn de grote woningen met diverse, naar eigen inzicht in te richten ruimtes, erg interessant.

In de ondergrondse parkeergarage onder het Blok Bergstraat kunnen bewoners een eigen privéparkeerplaats huren.

Prijzen: De koopprijs van alle woningen valt met € 198.500 vrij op naam (v.o.n.) in het sociale koopsegment.

Meer informatie of inschrijven voor deze woningen? Neem dan contact op met Woonwenz.

Een ontwikkeling van Woonwenz.

 

Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4 Blok Bergstraat: Blok B - Q4