Q4

Blok Bergstraat: Blok E/F

Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4
9 huurappartementen Kwietheuvel – Helschriksel: REEDS VERHUURD

Dit kleinschalige appartementencomplex op de hoek van Helschriksel en Kwietheuvel bestaat uit twee blokken van elk 4 etages. De verschillende materialen en kleuren in de gevel, de speelse puntdaken en het knusse pleintje aan de voorzijde, geven het gebouw een heel eigentijdse, maar tegelijkertijd ouderwets gezellige, look.

De appartementen beschikken over zeer grote woonkamers van gemiddeld 38 m2 met open keukens. Vanuit het aangrenzende inpandige balkon kijk je uit op het gezellig pleintje voor de Kwietheuvel. Alle appartementen beschikken over twee grote slaapkamers, een apart toilet, een volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en ruimte voor een tweede toilet. Bijzonder zijn de royale zolders, oplopend tot 50m2, van sommige appartementen. Deze bieden tal van mogelijkheden; van extra slaapkamers tot hobbyruimtes.

Alle appartementen beschikken over vloerverwarming en een videofooninstallatie met deuropener.

Op de begane grond van het complex liggen 9 persoonlijke bergingen voor de huurders van de appartementen. De appartementen zijn vanaf de begane grond met de trap en met een lift bereikbaar. Aan de achterzijde ligt het privé-binnenterrein dat aangekleed wordt met groen. Bewoners kunnen op dit afgesloten binnenterrein een eigen parkeerplaats huren.

Prijzen: De huurprijzen van de appartementen vallen grotendeels in het sociale huursegment en variëren van 600 euro tot 645 euro per maand (excl. 77 euro servicekosten). 

De appartementen zijn reeds allemaal verhuurd. Uiteraard is het altijd mogelijk om vrijblijvend uw interesse kenbaar te maken bij Woonwenz. Indien er onverhoopt een appartement vrijkomt, ontvangt u bericht van ons.


Een ontwikkeling van Woonwenz

 

Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4 Blok Bergstraat: Blok E/F - Q4