Q4

Blok Bergstraat: Blok C en D

Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4
8 huurwoningen Bergstraat: REEDS VERHUURD

De smalle, licht aflopende Bergstraat is één van de oudste straatjes van Venlo met een uniek, intiem karakter. Bijzonder aan dit ‘dorpsstraatje’ midden in de stad is dat een aantal authentieke woningen is behouden en nu gecombineerd wordt met passende nieuwbouw. Om de kleinschalige sfeer van de oorspronkelijke woningen ook in de nieuwbouw te behouden en toch ruime, moderne woningen te bouwen, hebben de architecten een mooie oplossing bedacht: achter de charmante gevels lijken meerdere woningen schuil te gaan dan er daadwerkelijk liggen.

Bijzonder aan alle woningen in de Bergstraat zijn de extra hoge plafonds van 3,30 m en elke woning is bovendien uniek qua indeling. De woningen hebben een ruime woonkamer (sommige tellen maar liefst 36 m2) met open keuken en op de eerste verdieping 2 of 3 grote slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de grote zolder waar eenvoudig een extra kamer gemaakt kan worden. Op de zolders bevinden zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger, cv-installatie en WTW-unit. Dit is een zogeheten ‘warmte-terugwin-systeem’ dat warmte van afgevoerde lucht gebruikt om verse lucht te verwarmen. Het systeem is energiezuinig en zorgt voor een gezond en lekker binnenklimaat.

De woningen hebben een eigen achteringang en een fietsenberging. De woningen aan de westzijde van de Bergstraat hebben ruime patio’s en aan de oostzijde hebben de woningen grote stadstuinen van 25 tot maar liefst 58 m2! Het is bijna zeldzaam… zoveel binnen- én buitenruimte midden in de stad!

Enkele woningen zijn extra bijzonder en hebben een heel eigen identiteit door een aparte ruimte aan de straatkant die als kantoor of winkeltje gebruikt kan worden. Je kunt dit deel bereiken via een aparte 2e voordeur, maar ook via de gang van de woning. Meer hierover onder woon-werkpanden .

In de ondergrondse parkeergarage of op het charmante binnenplein kunnen bewoners een eigen privéparkeerplaats huren.

Prijzen: De huurprijzen van de woningen vallen in het sociale huursegment en variëren van 560 euro tot 615 euro per maand (exclusief 1,70 euro glasfonds). 

De woningen zijn reeds allemaal verhuurd. Uiteraard is het altijd mogelijk om vrijblijvend uw interesse kenbaar te maken. Neem daarvoor contact op met Woonwenz. Indien er onverhoopt een woning vrijkomt, ontvangt u bericht van ons.


Een ontwikkeling van Woonwenz

 

Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4 Blok Bergstraat: Blok C en D - Q4