Q4

Blok Bergstraat: Blok A

Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4
4 huurappartementen Lichtenberg: REEDS VERHUURD

Lekker wonen op steenworp afstand van het water, in de gezellige buzz van de historische binnenstad, en toch rust en ruimtelijkheid beleven? Dat kan in dit kleinschalige appartementengebouw op de hoek van de Bolwaterstraat. Blok Lichtenberg herbergt een commerciële ruimte op de begane grond met daarboven 4 huurappartementen. Terwijl de bouwstijl aan de buitenkant gelinkt is met de typische kleinschalige stedelijke bouwstijl van de panden aan de Bolwaterstraat, zijn de appartementen van binnen heerlijk ruim en comfortabel.

Alle appartementen hebben een comfortabele woonkamer met open keuken en een ruime, volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en een aansluitmogelijkheid voor een 2e toilet. Elk appartement heeft een half- of geheel inpandige loggia, waar je het hele jaar door van je eigen stukje buitenruimte kunt genieten. De appartementen beschikken over twee slaapkamers en sommige hebben een zeer ruime zolder. Ideaal als werkkamer, extra slaapkamer of speelkamer. Op de begane grond is er voor ieder appartement een afsluitbare berging, die als fietsstalling kan fungeren.

Alle appartementen beschikken over vloerverwarming en een videofooninstallatie met deuropener. In de ondergrondse parkeergarage kunnen bewoners een eigen privéparkeerplaats huren.

Prijzen: De huurprijzen van de appartementen vallen in het sociale huursegment en variëren van 500 euro tot 550 euro per maand (excl. 45 euro servicekosten).

De appartementen zijn reeds allemaal verhuurd. Uiteraard is het altijd mogelijk om vrijblijvend uw interesse kenbaar te maken bij Woonwenz. Indien er onverhoopt een appartement vrijkomt, ontvangt u bericht van ons.

Een ontwikkeling van Woonwenz
 

Blok Bergstraat: Blok A - Q4 Blok Bergstraat: Blok A - Q4 Blok Bergstraat: Blok A - Q4 Blok Bergstraat: Blok A - Q4 Blok Bergstraat: Blok A - Q4 Blok Bergstraat: Blok A - Q4