Q4

BLOK24

Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4 Q4
BLOK24 ligt op een unieke locatie in het bruisende hart van Venlo en op een steenworp afstand van de Maas. Geniet van het stadsleven, de cultuur en alle voorzieningen die deze locatie biedt!

BLOK24 is in navolging van blok ’t Schriksel het volgende project dat wordt gerealiseerd als onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Q4 in Venlo.

Het gebouw bestaat uit 24 koopappartementen met eigen parkeerplaatsen in de stallingsgarage onder het gebouw. De appartementen zijn voorzien van balkon of loggia’s waar men heerlijk kan verblijven en zijn gecentreerd om de gezamenlijke binnentuin. Het gebouw heeft een karakteristieke uitstraling en sluit aan op de omliggende bebouwing.

BLOK24 ligt op een unieke locatie in het bruisende centrum van Venlo en tegelijkertijd dicht bij de Maas. Leefbaarheid voor de bewoners staat in deze nieuwe woonwijk centraal. Er is ruim baan voor het moderne leven; wonen, werken en ontspannen gaan hand in hand. Een bloeiende wijk waar je met volle teugen kunt genieten van het stadsleven, de cultuur en groene omgeving.

 

Voor meer informatie over de koopappartementen in BLOK24 kijkt u op: www.blok24.nl

BLOK24 - Q4 BLOK24 - Q4 BLOK24 - Q4